Home

Kiitos pilko Sarana hiihto pronssi valmistella se on kaunis Laskeminen

Planica MM-hiihdot 2023: Kerttu Niskanen kaatui tosi pahasti

Taktisesti viisas hiihto toi Kerttu Niskaselle pronssin 30 kilometrin  vapaan hiihtotavan kilpailusta – Pärmäkosken mitalijahti kaatui  sauvarikkoon | Urheilu | Etelä-Suomen Sanomat
Taktisesti viisas hiihto toi Kerttu Niskaselle pronssin 30 kilometrin vapaan hiihtotavan kilpailusta – Pärmäkosken mitalijahti kaatui sauvarikkoon | Urheilu | Etelä-Suomen Sanomat

Laura Monoselle hopea ja pronssi | Urheilu | Länsiväylä

Suomen pronssi ei jäänyt kiinni suksista – voitelupäälliköltä suoraa  puhetta - Urheilu - Satakunnan Kansa
Suomen pronssi ei jäänyt kiinni suksista – voitelupäälliköltä suoraa puhetta - Urheilu - Satakunnan Kansa

Sprintin olympiavoittaja pudotti Suomen naiset mitaleilta – pronssi jäi  kirikamppailussa Ruotsia vastaan puolen sekunnin päähän | Ilkka-Pohjalainen
Sprintin olympiavoittaja pudotti Suomen naiset mitaleilta – pronssi jäi kirikamppailussa Ruotsia vastaan puolen sekunnin päähän | Ilkka-Pohjalainen

Saarisen pronssi upean suomalaispäivän kruununa - Hiihtoliitto

Laadukas 50 mm messinkinen hiihtäjämitali M12 HOPEA TAI PRONSSI -  PalkintoPKP.fi
Laadukas 50 mm messinkinen hiihtäjämitali M12 HOPEA TAI PRONSSI - PalkintoPKP.fi

KiurU oli Hopeasomman 15. paras seura – hiihtäjät nappasivat kaksi pronssia  ja kaksi pistesijaa - Kiuruvesilehti
KiurU oli Hopeasomman 15. paras seura – hiihtäjät nappasivat kaksi pronssia ja kaksi pistesijaa - Kiuruvesilehti

Suomi pronssia naisten viesti MM 2021 (loppukiri) - YouTube

Pronssi tuo muhkean potin – näin paljon Kerttu Niskanen tienasi  olympialaissa - Urheilu - Aamulehti
Pronssi tuo muhkean potin – näin paljon Kerttu Niskanen tienasi olympialaissa - Urheilu - Aamulehti

Hiihdon MM-kisojen 2019 lopullinen mitalitaulukko - Urheilu - Aamulehti

Kahden mitalin hiihto: Kerttu Niskanen jäi 0,4 sekunnin erolla  olympiahopealle, Pärmäkoskelle pronssi sekunnin kymmenyksen erolla | Lapin  Kansa
Kahden mitalin hiihto: Kerttu Niskanen jäi 0,4 sekunnin erolla olympiahopealle, Pärmäkoskelle pronssi sekunnin kymmenyksen erolla | Lapin Kansa

Miesten viestihiihdon edellinen mitali on vuodelta 2009 – Oberstdorfissa  2021 halutaan vihdoin uusi mitali
Miesten viestihiihdon edellinen mitali on vuodelta 2009 – Oberstdorfissa 2021 halutaan vihdoin uusi mitali

Ristomatti Hakola ja Remi Lindholm voittivat MM-pronssia sotilaiden  kisoissa - Maastohiihto - Ilta-Sanomat
Ristomatti Hakola ja Remi Lindholm voittivat MM-pronssia sotilaiden kisoissa - Maastohiihto - Ilta-Sanomat

Hiihtokausi pakettiin Rovaniemen SM-kisoissa – Remi Lindholm saalisti kaksi  SM-pronssia läpimurtokauden päätöksessä | Urheilu | Loviisan Sanomat
Hiihtokausi pakettiin Rovaniemen SM-kisoissa – Remi Lindholm saalisti kaksi SM-pronssia läpimurtokauden päätöksessä | Urheilu | Loviisan Sanomat

Lempäälän Kisa ry - Hiihto - null - KLL:n mestaruushiihdoista Joonakselle  pronssia ja muillekin kisalaisille menestystä
Lempäälän Kisa ry - Hiihto - null - KLL:n mestaruushiihdoista Joonakselle pronssia ja muillekin kisalaisille menestystä

Hiihto vapaa A1-159 kulta, hopea, pronssi | Palkintohuone