Home

Ole hyvä Mennä patikoimaan Mehevä tennis ranskan avoimet 2012 Addikti Urheilija hyppää kyytiin

Serena Williams – Wikipedia

Lucas Pouille – Wikipedia

Iga Swiatek, 19, eteni sensaatiomaisesti Ranskan avointen finaaliin - Tennis  - Ilta-Sanomat
Iga Swiatek, 19, eteni sensaatiomaisesti Ranskan avointen finaaliin - Tennis - Ilta-Sanomat

Clijsters ja Davidenko jäävät sivuun Ranskan avoimista | Yle Urheilu

Emil Ruusuvuori hävisi Ranskan avointen ensimmäisellä kierroksella -  Urheilu - Aamulehti
Emil Ruusuvuori hävisi Ranskan avointen ensimmäisellä kierroksella - Urheilu - Aamulehti

Tennis: Ranskan avoimissa todellinen jättiyllätys - Tennis - Ilta-Sanomat

Yllätäjä Sara Errani eteni jo Ranskan avointen välieriin - Tennis -  Ilta-Sanomat
Yllätäjä Sara Errani eteni jo Ranskan avointen välieriin - Tennis - Ilta-Sanomat

Tennis - Rafael Nadal voitti jo uransa 12:nnen Ranskan avointen  -mestaruuden | Geemedia
Tennis - Rafael Nadal voitti jo uransa 12:nnen Ranskan avointen -mestaruuden | Geemedia

Carlos Alcaraz ja Casper Ruud tenniksen US Openin finaaliin - MTVuutiset.fi

Ranskan avoin tennisturnaus - uusimmat sisällöt – yle.fi

2012 ATP World Tour - Wikipedia

Tennislegenda John McEnroe kärsi juuri Ranskassa uransa katkerimman  tappion, siksi hän osaa arvostaa Rafael Nadalin 12 mestaruutta - Urheilu |  HS.fi
Tennislegenda John McEnroe kärsi juuri Ranskassa uransa katkerimman tappion, siksi hän osaa arvostaa Rafael Nadalin 12 mestaruutta - Urheilu | HS.fi

Rafael Nadal voitti ensimmäisellä kierroksella - hakusessa 11. Ranskan  avointen voitto
Rafael Nadal voitti ensimmäisellä kierroksella - hakusessa 11. Ranskan avointen voitto

Selkävaivat historiaa - Murray jyräsi jatkoon | Yle Urheilu

Roger Federer – Wikipedia

Ranskan avointen voittajasuosikki tylysti laulukuoroon - MTVuutiset.fi

Juoksukone Schwartzman yllätti Ranskan avoimissa ennakkosuosikki Thiemin –  "Tämä oli minulle tärkeä ottelu" | Urheilu | Uusimaa
Juoksukone Schwartzman yllätti Ranskan avoimissa ennakkosuosikki Thiemin – "Tämä oli minulle tärkeä ottelu" | Urheilu | Uusimaa

Naisten ykkösijoitettu katsomoon Ranskassa | Yle Urheilu

Tenniksen Tenniksen Ranskan avoimet - Roland Garros 2019

Jättiyllätys Ranskan avoimissa! Argentiinalaispelaajasta ensimmäinen  nainen, joka yltää karsinnoista välieriin
Jättiyllätys Ranskan avoimissa! Argentiinalaispelaajasta ensimmäinen nainen, joka yltää karsinnoista välieriin

Sijoittamaton puolalaiskomeetta Swiatek haastaa Keninin Ranskan avointen  finaalissa | Urheilu | Etelä-Suomen Sanomat
Sijoittamaton puolalaiskomeetta Swiatek haastaa Keninin Ranskan avointen finaalissa | Urheilu | Etelä-Suomen Sanomat

Venäläistähti vireessä: ei ainuttakaan erätappiota | Yle Urheilu

Sir Andy Murray jättää Ranskan avoimet väliin ja kohdentaa panokset  Wimbledoniin – murtopallo.net
Sir Andy Murray jättää Ranskan avoimet väliin ja kohdentaa panokset Wimbledoniin – murtopallo.net

2013 French Open – men's singles - Wikidata

17-vuotiaan tennistähden valmentaja-isä löydettiin kuolleena - MTVuutiset.fi

Stephens pani maailmanlistan ykkösen koville – Williams jahtaa kolmatta Ranskan  avointen mestaruuttaan - Urheilu | HS.fi
Stephens pani maailmanlistan ykkösen koville – Williams jahtaa kolmatta Ranskan avointen mestaruuttaan - Urheilu | HS.fi

Tenniksen Ranskan avoimet vauhtiin sunnuntaina, TV2:ssa ja Yle Areenassa  lähetyksiä päivittäin – Nadal hakee jo käsittämätöntä 12. mestaruuttaan
Tenniksen Ranskan avoimet vauhtiin sunnuntaina, TV2:ssa ja Yle Areenassa lähetyksiä päivittäin – Nadal hakee jo käsittämätöntä 12. mestaruuttaan